Dopravní omezení:
Letňany: dočasné přemístění zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Přemístění zastávky

Dotčené linky
110, 136, 158, 195, 201, 351, 377 58

Popis události

Z důvodu opravy vozovky v zastávkách dochází od pondělí 18. března 2024 (od zahájení denního provozu) do pátku 22. března 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasnému přemístění zastávek autobusů v AO Letňany.

Opatření pro linky číslo 58, 136 a 195

  • Ve směru Miškovice, respektive Sídliště Čakovice, respektive Sídliště Letňany se přemísťuje zastávka Letňany z ulice Beladovy do AO Letňany na vnitřní komunikaci přilehlou k odstavené ploše autobusů, druhá zastávka od čela nástupiště.
  • Ve směru Palmovka, respektive Jižní Město, respektive Jesenická se přemísťuje zastávka Letňany z ulice Beladovy do ulice Listovy, do zastávky linky číslo 182 směr Opatov.

Opatření pro linku číslo 158

Přemísťuje se nástupní zastávka Letňany z ulice Beladovy do AO Letňany na vnitřní komunikaci přilehlou k odstavené ploše autobusů, druhá zastávka od čela nástupiště.

Opatření pro linku číslo 201

  • Ve směru Černý Most se přemísťuje zastávka Letňany v AO Letňany z vnější na vnitřní komunikaci přilehlou k odstavené ploše autobusů, druhá zastávka od čela nástupiště.
  • Ve směru Nádraží Holešovice se přemísťuje zastávka Letňany z ulice Beladovy po směru jízdy do ulice Listovy, do zastávky linky číslo 182 směr Opatov.
  • Ve směru Černý Most se ruší zastávka Letňany v ulici Beladově.

Opatření pro linky číslo 351

Ve směru Čakovičky, respektive Neratovice, Žel. st. se ruší zastávka Letňany v ulici Beladově.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup