Dopravní omezení:
Jáchymovská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
130, 246

Popis události

Z důvodu stavebních prací v ulici Jáchymovské dochází od úterý 24. ledna 2023 (od zahájení denního provozu) do pátku 26. května 2023 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 130 a 246.

Změna trasy

  • Ve směru Řeporyjské náměstí jsou linky vedeny do zastávky Stodůlky beze změny a následně ulicemi Jeremiášova, Smíchovská a dále po svých trasách.
  • Ve směru Stodůlky jsou linky vedeny do zastávky Řeporyjské náměstí beze změny a následně přes Řeporyjské náměstí, ulicemi Smíchovská, Jeremiášova a dále po svých trasách.

Změna zastávek

  • V obou směrech se ruší zastávka Hlávkova.
  • V obou směrech se zřizují zastávky Raichlova, Slatinová a Náměstí U Lva, a to v ulici Smíchovské, v zastávkách linky číslo 174.
  • Ve směru Řeporyjské náměstí se přemisťuje zastávka Holýšovská, a to z ulice Jáchymovské do ulice Jeremiášovy, za křižovatku s ulici Jáchymovskou.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup