Dopravní omezení:
Hlavní nádraží - Nákladové nádraží Žižkov a Olšanské náměstí - Flora: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
5, 9, 11, 13, 15, 26, 90, 95, 98 X9, X95, X98

Popis události

Z důvodu instalace kolejového přejezdu v ulici Seifertova (havárie vodovodu) dochází od neděle 27. listopadu 2022 (přibližně od 4.30 hodin) do pondělí 28. listopadu 2022 (přibližně do 4.30 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úsecíh Hlavní nádraží – Nákladové nádraží Žižkov a Olšanské náměstí – Flora

Na toto opatření navazuje přerušení provozu tramvají v ulici Seifertova platné od pondělí 28. listopadu 2022. Detail opatření.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 5 je ve směru od Holyně ze zastávky Jindřišská odkloněna přes zastávky Dlážděná a Masarykovo nádraží do zastávky Bílá labuť.
  • Linka číslo 9 je ve směru od Sídliště Řepy ze zastávky Jindřišská vedena do zřízené zastávky Dlážděná, odkud dále pokračuje přes zastávku Masarykovo nádraží jako linka číslo 15 směr Kotlářka nebo jako linka číslo 26 směr Divoká Šárka.
  • Linka číslo 11 je ve směru od Spořilova ze zastávky Olšanské hřbitovy odkloněna přes zastávky Želivského, Strašnická a Nádraží Zahradní Město do obratiště Nádraží Hostivař.
  • Linka číslo 13 je ve směru od Čechova náměstí ze zastávky Vozovna Žižkov prodloužena do obratiště Spojovací.
  • Linka číslo 15 je ve směru od Kotlářky ze zastávky Masarykovo nádraží vedena do zřízené zastávky Dlážděná, odkud dále pokračuje jako linka číslo 9 přes zastávku Jindřišská směr Sídliště Řepy.
  • Linka číslo 26 je ve směru od Divoké Šárky ze zastávky Masarykovo nádraží vedena do zřízené zastávky Dlážděná, odkud dále pokračuje jako linka číslo 9 přes zastávku Jindřišská směr Sídliště Řepy.
  • Linka číslo 90 je zrušena.
  • Linka číslo 95 je ve směru od Ústředních dílen DP ze zastávky Jindřišská odkloněna přes zastávky Dlážděná, Masarykovo nádraží, Florenc, Palmovka, Bulovka a Kobylisy do obratiště Vozovna Kobylisy.
  • Linka číslo 98 je ve směru od Sídliště Řepy ze zastávky Jindřišská odkloněna přes zastávky Dlážděná a Masarykovo nádraží do zastávky Bílá labuť.

Změny v zastávkách tramvají

Zřizují se zastávky:
Dlážděná (obousměrně): v Dlážděné ulici, u křižovatky se Senovážným náměstím.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava X9 v trase Želivského – Nákladové nádraží Žižkov – Olšanská – Hlavní nádraží – Dlážděná.
  • V nočním provozu je linka náhradní autobusové dopravy X95 prodloužena do trasy Palmovka – Ohrada – Nákladové nádraží Žižkov – Olšanská – Hlavní nádraží – Dlážděná a zavedena je linka X98 v trase Spojovací – Ohrada – Nákladové nádraží Žižkov – Želivského – Flora – Olšanské náměstí – Hlavní nádraží – Dlážděná.
     

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup