Dopravní omezení:
Radošovická - Nádraží Hostivař: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
22, 26

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 6. srpna 2022 od 10.00 hodin do 16.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Radošovická – Nádraží Hostivař.

Toto opatření navazuje na obousměrné přerušení provozu tramvají v úseku Průběžná – Nádraží Hostivař probíhající v sobotu 6. srpna 2022 od 5.00 hodin do 10.00 hodin.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 22 je ve směru z centra ukončena v zastávce Staré Strašnice (nástupní zastávka Radošovická).
  • Linka číslo 26 je ve směru z centra ze zastávky Strašnická odkloněna přes zastávku Průběžná do zastávky Kubánské náměstí.

Náhradní autobusová doprava

V trase Strašnická – Na Hroudě – Zahradní Město – Nádraží Hostivař je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X26.

Na toto opatření navazuje od soboty 6. srpna 2022 (od 16.00 hodin) do neděle 7. srpna 2022 (do 4.30 hodin) obousměrné přerušení provozu tramvají již jen v úseku Zahradní Město – Nádraží Hostivař.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup