Dopravní omezení:
Na Mlýnku: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
116

Popis události

Z důvodu rekonstrukce komunikace v Šáreckém údolí v úseku Pokojná – Pokojná dochází od pondělí 11. července 2022 (od zahájení denního provozu) do středy 31. srpna 2022 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 116.

Linka je vedena ve zkrácené trase Dejvická – Na Mlýnku.

  • Ve směru Na Mlýnku je linka vedena do zastávky Dolní Šárka po pravidelné trase včetně zastávek a dále ulicí V Šáreckém údolí před první křižovatku s ulicí Pokojnou (před zábor stavby) do výstupní zastávky.
  • Ve směru Dejvická je linka vedena ulicí V Šáreckém údolí a následně otočením v křižovatce s ulicí Pokojnou zpět do ulice V Šáreckém údolí a dále po pravidelné trase.
  • V obou směrech se ruší zastávky Na Mlýnku, Kalinův Mlýn, Kuliška, Korek (v ulici V Šáreckém údolí) a Jenerálka v ulici Horoměřické.
  • Zřizuje se výstupní a nástupní zastávka Na Mlýnku v ulici V Šáreckém údolí, 10 metrů před křižovatkou s ulicí Pokojnou.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup