Dopravní omezení:
Průběžná - Vinice: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Náhradní doprava, Přerušení provozu

Dotčené linky
7, 19, 26 X19

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 27. ledna 2024 od 9.00 hodin do 17.00 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Průběžná – Vinice.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 7 je ve směru z centra ze zastávky Průběžná odkloněna přes zastávky Na Hroudě, Staré Strašnice a Nádraží Zahradní Město do zastávky Zahradní Město.
  • Linka číslo 19 je rozdělena na dvě části:
    • ve směru od Pankráce je ze zastávky Průběžná odkloněna přes zastávku Na Hroudě do zastávky Staré Strašnice (nástupní zastávka Radošovická),
    • ve směru od Lehovce je ze zastávky Krematorium Strašnice odkloněna přes zastávky Solidarita a Limuzská do obratiště Nové Strašnice.
  • Linka číslo 26 je ve směru z centra ze zastávky Krematorium Strašnice odkloněna přes zastávky Solidarita a Nové Strašnice do obratiště Depo Hostivař.

Náhradní doprava

V trase Průběžná – Strašnická – Krematorium Strašnice – Vinohradské hřbitovy – Želivského (pouze výstupní) je zavedena náhradní autobusová doprava X19.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup