Dopravní omezení:
Hradčanská: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
91, 96, 97

Popis události

Z důvodu havarijní opravy výhybky v ulici Milady Horákové dochází ve čtvrtek 4. ledna 2024 (od 0.34 hodin do 4.35 hodin) k dočasné změně trasy a zastávek tramvají číslo 91, 96 a 97.

Pouze ve směru do centra jsou linky vedeny odklonem.

  • Linka číslo 91 je ve směru Divoká Šárka odkloněna ze zastávky Sparta po trase …Sparta – Hradčanská (zřízená v ulici Badeniho) – Královský letohrádek – Pražský Hrad – Brusnice – Prašný most – Vítězné náměstí a dále po své trase.
  • Linka číslo 96 je ve směru Sídliště Petřiny odkloněna za zastávky Sparta po trase …Sparta – Hradčanská (zřízená v ulici Badeniho) – Královský letohrádek – Pražský Hrad – Brusnice – Vozovna Střešovice a dále po své trase.
  • Linka číslo 97 je ve směru Bílá Hora odkloněna ze zastávky Malostranská po trase …Malostranská – Královský letohrádek – Pražský Hrad – Brusnice – Vozovna Střešovice a dále po své trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Bílá hora se ruší zastávka Prašný most (platí pro linky číslo 96 a 97).
  • Ve směru Prašný Most respektive Vítězné náměstí se přemisťuje zastávka Hradčanská do ulice Badeniho za křížení s ulicí Na Valech.
  • Zastávka Hradčanská není linkou číslo 97 obsluhována.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup