Dopravní omezení:
Nábřeží Kapitána Jaroše - Masarykovo nádraží (v uvedeném směru): krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v úterý 17. řijna 2023 od 0.05 hodin do 4.35 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Nábřeží Kapitána Jaroše – Masarykovo nádraží, v uvedeném směru.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linky číslo 91, 94 a 96 jsou v úseku Strossmayerovo náměstí – Masarykovo nádraží odkloněny přes zastávky Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Těšnov a Bílá labuť.

Změny v zastávkách autobusů (v uvedeném směru)

  • Pro linky číslo 905 a 911 (směr Jižní Město, respektive Nádraží Hostivař) se zřizují se zastávky:
    • Strossmayerovo náměstí – na Strossmayerově náměstí v zastávce tramvají ve směru od Vltavské,
    • Nábřeží Kapitána Jaroše – na nábřeží Kapitána Jaroše v zastávce tramvají.
  • Pro linky číslo 905 a 911 (směr Jižní Město, respektive Nádraží Hostivař) se přemísťuje zastávka Vltavská – do zastávky tramvají Vltavská (u metra) směr Strossmayerovo náměstí.

Náhradní doprava

Jako náhradní autobusovou dopravu, v uvedeném směru, lze využít zmíněné pravidelné noční autobusové linky číslo 905 a 911.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup