Dopravní omezení:
Ryšánka: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
124, 170

Popis události

Uzavřená komunikace - havarijní propad pozemní komunikace v ulici Na Strži.

Z důvody uzavírky ulice Na Strži dochází od pondělí 20. března 2023 (od zahájení denního provozu) do odvolání k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 124 a 170.

Opatření pro linku 124

  • ve směru Želivského je linka vedena do zastávky "Na Planině" beze změny a následně ulicemi Antala Staška, Budějovická a Olbrachtova do zastávky "Budějovická" a dále po své pravidelné trase
  • ve směru Želivského se ruší zastávka "Krčská" (v ulici Olbrachtova) 
  • ve směru Želivského se přemisťuje zastávka "Ryšánka" (z ulice Na Strži) do stejnojmenné zastávky v ulici Antala Staška (do zastávky pravidelné linky číslo 121)
  • ve směru Želivského se zřizují zastávky "Antala Staška" a "Poliklinika Budějovická" (v zastávkách pravidelné linky číslo 121)

Opatření pro linku 170

  • ve směru Jižní Město je linka vedena do zastávky "Na Staré cestě" beze změny a následně ulicemi Antala Staška, Budějovická a Olbrachtova do zastávky "Budějovická" a dále po své pravidelné trase
  • ve směru Jižní Město se ruší zastávka "Krčská" (v ulici Olbrachtova) 
  • ve směru Jižní Město se přemisťuje zastávka "Ryšánka" (z ulice Na Strži) do stejnojmenné zastávky v ulici Antala Staška (do zastávky pravidelné linky číslo 121)
  • ve směru Jižní Město se zřizují zastávky "Antala Staška" a "Poliklinika Budějovická" (v zastávkách pravidelné linky číslo 121)

Na objízdné trase může vznikat (zejména v dopravní špičce) zpoždění spojů cca 10 minut.

V opačném směru jsou linky vedeny po odklonové trase, která je samostatně řešena dopravním opatřením (uzavření ulice Na Strži z důvodu výstavby linky metra D).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup