Dopravní omezení:
Nádraží Holešovice - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
17, 93 X17, X93

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od soboty 20. listopadu 2021 (od 7.30 hodin) do neděle 21. listopadu 2021 (do 16.00 hodin) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku Nádraží Holešovice – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 17 je v úseku Nádraží Holešovice – Ke Stírce odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí, Maniny, Palmovka, Libeňský zámek, Bulovka a Okrouhlická.
  • Linka číslo 93 je ve směru od Vozovny Pankrác ze zastávky Nádraží Holešovice odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí a Maniny do zastávky Palmovka (výstupní zastávka v Zenklově ulici, nástupní v ulici Na Žertvách).

Náhradní doprava

  • V denním provozu je v trase Nádraží Holešovice – Hercovka – Kobylisy zavedena náhradní autobusová doprava X17.
  • V nočním provozu je v trase Nádraží Holešovice – Hercovka – Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice zavedena náhradní autobusová doprava X93.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslu&scscaron;ného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup