Dopravní omezení:
Ke Stírce - Kobylisy: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
3, 6, 10, 17, 37

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v neděli 24. března 2024 od 8.00 hodin do 16.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Ke Stírce – Kobylisy.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 3 je ve směru od Nádraží Braník ze zastávky Okrouhlická odkloněna do zastávky Hercovka, dále pokračuje jako linka 6 směr Kubánské náměstí.
  • Linka číslo 6 je ve směru od Kubánského náměstí zkrácena do zastávky Hercovka, dále pokračuje přes zastávku Okrouhlická jako linka číslo 3 směr Nádraží Braník.
  • Linka číslo 10 je ve směru od Sídliště Řepy ze zastávky Okrouhlická odkloněna do zastávky Hercovka, dále pokračuje jako linka číslo 17 směr Sídliště Modřany.
  • Linka číslo 17 je ve směru od Levského zkrácena do zastávky Hercovka, dále pokračuje přes zastávku Okrouhlická jako linka číslo 10 směr Sídliště Řepy.

Zavedená tramvajová linka

Zavedena je tramvajová linka číslo 37 v trase Vozovna Kobylisy – Březiněveská – Střelničná – Ládví – Sídliště Ďáblice.

Změny v zastávkách tramvají

Zřizuje se zastávka Hercovka (směr Hercovka) v Trojské ulici přibližně 30 metrů před křižovatkou s ulicí Uzavřenou.

Náhradní autobusová doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava číslo X17 v trase Březiněveská – Kobylisy – Hercovka – Ke Stírce – Kobylisy – Střelničná.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup