Dopravní omezení:
Palmovka - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Odklon, Náhradní doprava, Změna trasy

Dotčené linky
3, 6, 7, 8, 10, 14, 31

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 16. března 2024 od 7.00 hodin do 17.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Palmovka – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 3 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka (v Sokolovské ulici) odkloněna přes zastávky Balabenka a Aréna Libeň Jih do zastávky Nádraží Libeň.
  • Linka číslo 6 je ve směru z centra prodloužena ze zastávky Kobylisy přes zastávku Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.
  • Linky číslo 7, 8, 14 a 31 jsou v oblasti Palmovky vedeny přes zastávku Palmovka v Sokolovské ulici.
  • Linka číslo 10 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka (v Sokolovské ulici) odkloněna přes zastávky Balabenka, Divadlo Gong, Nádraží Vysočany a Kolbenova do obratiště Starý Hloubětín.

Náhradní doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava číslo X3 v trase Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data. www.dpp.cz

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup