Dopravní omezení:
I. P. Pavlova - Muzeum: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
5, 11, 13, 15

Popis události

Z důvodu rekonstrukce kanalizace dochází od pondělí 22. ledna 2024 (od zahájení denního provozu) do čtvrtka 22. února 2024 (do ukončení denního provozu) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku I. P. Pavlova – Muzeum.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 5 je ve směru od Slivence ze zastávky Nákladové nádraží Žižkov odkloněna přes zastávku Mezi Hřbitovy do zastávky Želivského, dále pokračuje jako linka číslo 15 přes zastávku Olšanské hřbitovy směr Kotlářka.
  • Linka číslo 11 je v úseku Flora – I. P. Pavlova odkloněna přes zastávky Orionka, Vinohradská vodárna a Náměstí Míru.
  • Linka číslo 13 je ve směru od Olšanských hřbitovů zkrácena do zřízené zastávky Muzeum.
  • Linka číslo 15 je ve směru od Kotlářky ze zastávky Olšanské hřbitovy prodloužena do zastávky Želivského, dále pokračuje jako linka číslo 5 přes zastávku Nákladové nádraží Žižkov směr Slivenec.

Změny v zastávkách tramvají

  • Zřizují se pro oba směry zastávky:
    • Muzeum ve Vinohradské ulici poblíž křižovatky s ulicí Španělská (výstup i nástup)
    • I. P. Pavlova na Tylově náměstí

Náhradní doprava

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

K akci připravujeme: informační letáky do vozů a zastávek povrchové dopravy i vitrín ve stanicích metra, hlášení ve stanicích metra, nasazení informátorů v reflexních vestách, hlášení ve vozech dotčených linek povrchové dopravy, informační tabule na vybraných exponovaných místech, úprava informačního systému ve stanicích metra, informace v deníku Metro. Podrobnější informace se bude možné dozvědět také na webu, sociálních sítích DP, v informačních střediscích DP nebo na telefonické infolince DP.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup