Dopravní omezení:
Vrbova: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
901

Popis události

Z důvodu uzavírky ulice Vrbova (umístění ochranného lešení v podjezdu železniční tratě) dochází od zahájení do ukončení nočního provozu v noci ze soboty 13. ledna 2024 na neděli 14. ledna 2024 k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 901.

Změna trasy

  • Ve směru Skalka je linka vedena do zastávky Lihovar beze změny a následně ulicemi Nádražní, Strakonická, Barrandovský most, Modřanská (směr Podolí, Braník), Údolní, Vavřenova, Vrbova, na křižovatce Vrbova x Ve Studeném otočením zpět do ulice Vrbova (přibližně 100 metrů za zastávkou Ve Studeném směr Anděl) a dále po své trase.
  • Ve směru Anděl je linka vedena do zastávky Ve Studeném beze změny a následně ulicemi Vrbova, přibližně 100 metrů za zastávkou Ve Studeném (směr Anděl) otočením v křižovatce s ulicí Ve Studeném znovu ulicí Vrbova, dále Vavřenova, Údolní, Pikovická, Modřanská, Barrandovský most (směr Smíchov) a dále po své trase.

Změna zastávek

  • V obou směrech se ruší zastávky Přístaviště, U Staré pošty a Branické náměstí.
  • Ve směru Skalka se mezi zastávkami Lihovar a Ve Studeném zřizuje zastávka Pobřežní cesta v ulici Modřanské, v zastávce linky číslo 190.
  • Ve směru Anděl se mezi zastávkami Ve Studeném a Lihovar zřizuje zastávka Pobřežní cesta v ulici Modřanské, v zastávce linky číslo 190.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup