Dopravní omezení:
Oblast náměstí Bratří Synků - v obou směrech: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
11, 14, 18, 19 193

Popis události

Z důvodu opravy tramvajové trati dochází od soboty 24. června 2023 do neděle 25. června 2023 k dočasnému přerušení provozu tramvají v oblasti náměstí Bratří Synků.

Změny tras tramvajových linek (obousměrně)

Linky číslo 11, 14 a 18 jsou v oblasti náměstí Bratří Synků vedeny přes zastávky Otakarova a Náměstí Bratří Synků (v ulici Na Zámecké).

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linka číslo 19 je ve směru od Depa Hostivař v úseku Nádraží Vršovice – Nuselská radnice vedena přes zastávku Náměstí Bratří Synků (v ulici Na Zámecké).

Změny zastávek autobusů

Přemísťuje se zastávka Náměstí Bratří Synků pro linku číslo 193:

  • ve směru Šeberák do výstupní zastávky tramvajové linky číslo 24 v ulici Na Zámecké,
  • ve směru Nádraží Vršovice do zastávky tramvajové linky číslo 19 v prodloužení ulice Na Zámecké na východním okraji náměstí.

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

Na toto opatření navazuje omezení v oblasti náměstí Bratří Synků - pouze ve směru z centra.

K akci pro vás připravujeme následující informační opatření: informační letáky do zastávek povrchové dopravy, nasazení informátorů v reflexních vestách, hlášení ve vozech dotčených linek povrchové dopravy, informační tabule na vybraných exponovaných místech. Podrobnější informace se bude možné dozvědět také na webu, sociálních sítích DP, v informačních střediscích DP nebo na telefonické infolince DP. 
 

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup