Dopravní omezení:
Strossmayerovo náměstí - Výstaviště: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
6, 17, 41, 93, 94 156

Popis události

Z důvodu demontáže železničního mostu dochází od soboty 15. dubna 2023 (přibližně od 0.00 hodin) do čtvrtka 20. dubna 2023 (přibližně do 4.30 hodin) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku Strossmayerovo náměstí – Výstaviště.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 6 a 94 jsou v úseku Strossmayerovo náměstí – Maniny odkloněny přes zastávky Vltavská a Holešovická tržnice.
  • Linky číslo 17 a 93 jsou v úseku Strossmayerovo náměstí – Nádraží Holešovice odkloněny přes zastávky Vltavská, Dělnická a Ortenovo náměstí.
     
  • Historická linka číslo 41 je, v uvedeném směru, v úseku Strossmayerovo náměstí – Čechův most odkloněna přes zastávky Vltavská (na předmostí Hlávkova mostu), Těšnov, Bílá labuť, Náměstí Republiky a Dlouhá třída.

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

Změny v zastávkách autobusů

Pro linku číslo 156 se ruší zastávka OC Stromovka.

V době výluky jsou o víkendech (přibližně od 8.00 hodin do 19.00 hodin) zavedeny (v uvedeném směru) spoje linky číslo 156 v trase Vltavská – Strossmayerovo náměstí – Veletržní palác – Řezáčovo náměstí – Bubenská – Vltavská.


K akci připravujeme: informační letáky do vozů a zastávek povrchové dopravy i vitrín ve stanicích metra, hlášení ve stanicích metra, nasazení informátorů v reflexních vestách, hlášení ve vozech dotčených linek povrchové dopravy, informační tabule na vybraných exponovaných místech, úprava informačního systému ve stanicích metra, informace v deníku Metro. Podrobnější informace se bude možné dozvědět také na webu, sociálních sítích DP, v informačních střediscích DP nebo na telefonické infolince DP.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup