Dopravní omezení:
Olšanské náměstí - Nákladové nádraží Žižkov: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
5, 9, 26, 95

Popis události

Z důvodu obnovy kanalizace a vodovodního řadu dochází od pondělí 13. března 2023 (přibližně od 0.00 hodin) do pondělí 20. března 2023 (přibližně do 24.00 hodin) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku Olšanské náměstí – Nákladové nádraží Žižkov.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 5 je ve směru od Holyně ze zastávky Jindřišská odkloněna přes zastávku Masarykovo nádraží do zastávky Bílá labuť.
  • Linky číslo 9 a 95 jsou v úseku Olšanské náměstí – Nákladové nádraží Žižkov odkloněny přes zastávky Flora, Olšanské hřbitovy a Želivského.
  • Linka číslo 26 je v úseku Olšanské náměstí – Želivského odkloněna přes zastávky Flora a Olšanské hřbitovy.

Náhradní doprava

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

K akci připravujeme: informační letáky do vozů a zastávek povrchové dopravy i vitrín ve stanicích metra, hlášení ve stanicích metra, nasazení informátorů v reflexních vestách, hlášení ve vozech dotčených linek povrchové dopravy, úpravy informačního systému v dotčených stanicích metra, informační tabule na vybraných exponovaných místech, informace v deníku Metro. Podrobnější informace se bude možné dozvědět také na webu, sociálních sítích DP, v informačních střediscích DP nebo na telefonické infolince DP.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup