Dopravní omezení:
Palmovka - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
1, 3, 17, 27 X3

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 11. března 2023 od 7.30 hodin do 13.00 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Palmovka – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru z centra zkrácena do zastávky Palmovka (výstupní v ulici Na Žertvách, nástupní na předmostí Libeňského mostu).
  • Linka číslo 3 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka odkloněna přes zastávky Balabenka a Aréna Libeň jih do zastávky Nádraží Libeň.
  • Spoje linky číslo 17 standardně ukončené ve směru z centra v zastávce Kobylisy, pokračují jako linka číslo 27 přes zastávku Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.

Zavedená tramvajová linka

V trase Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice je zavedena linka číslo 27.

Náhradní doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava X3 v trase Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup