Dopravní omezení:
Náměstí Bratří Synků - Vozovna Pankrác, respektive Pankrác: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy

Dotčené linky
18, 19 193, X18

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v neděli 5. března 2023 od 11.00 hodin do 18.30 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Náměstí Bratrří Synků – Vozovna Pankrác, respektive Pankrác.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 18 je ve směru z centra ze zastávky Divadlo Na Fidlovačce odkloněna přes zastávky Otakarova, Nádraží Vršovice a Koh-i-noor do obratiště Kubánské náměstí.
  • Linka číslo 19 je ve směru od Spojovací ze zastávky Strašnická odkloněna přes zastávku Na Hroudě do zastávky Staré Strašnice (nástupní zastávka Radošovická).

Náhradní doprava

V trase Otakarova – Náměstí Bratří Synků – Vozovna Pankrác je zavedena náhradní autobusová doprava X18.

Změna zastávek autobusů

Pro linku číslo 193 se zřizuje zastávka Pankrác (směr Pražského povstání, respektive Nádraží Vršovice) v ulici Na Pankráci v zastávce linky číslo 905.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup