Dopravní omezení:
Zastávky Čechovo náměstí v Moskevské ulici: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna zastávek, Omezení provozu

Dotčené linky
13, 22

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 18. února 2023 od 7.30 hodin do 12.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v zastávkách Čechovo náměstí v Moskevské ulici.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 13 je ve směru od Vozovny Žižkov z přemístěné zastávky Čechovo náměstí v Moskevské ulici prodloužena přes zastávky Koh-i-noor a Slavia-Nádraží Eden do obratiště Kubánské náměstí.
  • Linka číslo 22 je v oblasti Čechova náměstí vedena ulicí Minskou. Ve směru z centra zastavuje v přemístěné zastávce Čechovo náměstí v Moskevské ulici, ve směru do centra v zastávce Čechovo náměstí v Minské ulici.

Změny v zastávkách tramvají

Přemísťuje se zastávka Čechovo náměstí (směr z centra) v Moskevské ulici před křižovatku s ulicí Minskou.

Náhradní doprava není zavedena.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup