Dopravní omezení:
Novodvorská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní

Dotčené linky
197, 215, 904

Popis události

Z důvodu zjednosměrnění ulice Novodvorské v rámci pokračování výstavby tramvajové trati dochází od pondělí 16. ledna 2023 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu z pátku 26. května 2023 na sobotu 27. května 2023 k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 197, 215 a 904.

Opatření navazuje na dočasné přemístění zastávky Pavlíkova.

Opatřební pro linky číslo 197 a 904

  • Ve směru Smíchovské nádraží, respektive Sídliště Stodůlky jsou linky vedeny do zastávky U Libušské sokolovny po svých trasách a následně ulicemi Libušská, za zastávkou Jalodvorská ulicí Předposlední, Zbudovská, Novodvorská a dále po svých trasách.
  • Ve směru Smíchovské nádraží, respektive Sídliště Stodůlky se ruší zastávky Jirčanská a Pavlíkova.
  • Od pondělí 20. února 2023 (od zahájení denního provozu) se ve směru Sídliště Písnice přemisťuje zastávka Pavlíkova, a to v ulici Novodvorské o přibližně 125 m proti směru jízdy (oproti stávajícímu dočasnému umístění zastávky, před přejezd do protisměru), o přibližně 55 metrů proti směru (oproti trvalému stavu), před dočasný přechod pro chodce, do čela provizorního nástupiště.
  • Ve směru Smíchovské nádraží, respektive Sídliště Stodůlky se mezi zastávkami U Libušské sokolovny a Přírodní zřizují zastávky Libuš, U Zvoničky a Jalodvorská, a to v ulici Libušské, v zastávkách linky číslo 113 (směr Kačerov).

Opatření pro linku číslo 215

  • Ve směru Kačerov je linka vedena z nástupní zastávky Sídliště Libuš následovně: ulicemi Generála Šišky, Meteorologická, Libušská, za zastávkou Jalodvorská ulicí Předposlední, Zbudovská, Novodvorská a dále po své trase.
  • Ve směru Kačerov se ruší zastávka Pavlíkova.
  • Od pondělí 20. února 2023 (od zahájení denního provozu) se ve směru Sídliště Libuš přemisťuje zastávka Pavlíkova, a to v ulici Novodvorské o přibližně 125 m proti směru jízdy (oproti stávajícímu dočasnému umístění zastávky, před přejezd do protisměru), o přibližně 55 metrů proti směru (oproti trvalému stavu), před dočasný přechod pro chodce, do čela provizorního nástupiště.
  • Ve směru Kačerov se mezi zastávkami Sídliště Libuš a Přírodní zřizují zastávky Libuš, U Zvoničky a Jalodvorská, a to v ulici Libušské, v zastávkách linky číslo 113 (směr Kačerov) a Jirčanská v ulici Meteorologické, v zastávce linky číslo 165 (směr Háje).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup