Dopravní omezení:
Vážská - Oderská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
140

Popis události

Z důvodu opravy vozovky v ulici Ke Stadionu (úsek Vážská - Oderská) dochází od pondělí 26. září 2022 (od zahájení denního provozu) do 25. října 2022 k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 140.

Změna trasy

  • Ve směru Čakovice, respektive Miškovice je linka vedena do zastávky Ke Stadionu beze změny a následně ulicemi Ke Stadionu, Vážská, náměstí Jiřího Berana, Polabská a dále po své trase.
  • Ve směru Palmovka je linka vedena do zastávky Čakovice beze změny a následně ulicemi Vojáčkova (pro vybrané spoje nástupní zastávka), Cukrovarská, náměstí Jiřího Berana, Vážská, Ke Stadionu a dále po své trase.

Změna zastávek

  • V obou směrech se ruší zastávka Oderská.
  • V obou směrech se mezi zastávkami Ke Stadionu a Čakovice zřizuje zastávka Náměstí Jiřího Berana, a to na náměstí Jiřího Berana, respektive v ulici Vážské, v pravidelných zastávkách linky číslo 158.
  • Ve směru Čakovice, respektive Miškovice se přemisťuje zastávka Čakovice, a to z ulice Cukrovarské do ulice Polabské, do pravidelné zastávky linky číslo 158 směr Třeboradice.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup