Dopravní omezení:
Na Bateriích: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
108, 216

Popis události

Z důvodu opravy povrchu komunikace Na Bateriích dochází od středy 14. září 2022 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad do 25. října 2022) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 108 a 216.

Opatření platné od středy 14. září 2022 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad do 25. října 2022)

  • Ve směru Poliklinika Petřiny jsou linky vedeny do zastávky Norbertov beze změny a následně ulicemi Sibeliova, náměstí Před Bateriemi (vpravo od kostela), U Páté baterie, U Vojenské nemocnice a dále po svých trasách.
  • Ve směru Poliklinika Petřiny se ruší zastávka Talichova (v ulici Na Bateriích).
  • Ve směru Poliklinika Petřiny se přemisťují zastávky:
    • Náměstí Před Bateriemi, a to z ulice Na Bateriích na severní větev náměstí Před Bateriemi (vpravo od kostela), přibližně 20 metrů za křižovatku s náměstím Před Bateriemi,
    • U Vojenské nemocnice, a to v ulici U Vojenské nemocnice o 130 metrů po směru jízdy, 25 metrů za křižovatku s ulicí U Páté baterie, 10 metrů za přechod pro chodce.

Opatření platné od středy 5. října 2022 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad do 25. října 2022)

Ve směru Dejvická, respektive Sídliště Baba se přemisťuje zastávka Talichova, a to v ulici Na Bateriích přibližně o 80 metrů proti směru jízdy, 20 metrů před křižovatku s ulicí Talichovou, na provizorní nástupiště.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup