Dopravní omezení:
Na Větrníku: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
108, 164, 168, 191, 910

Popis události

Z důvodu pokračování výstavby SSZ (neprůjezdnost ulic Na Petřinách x Na Větrníku z centra) dochází od čtvrtka 18. srpna 2022 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu z úterý 23. srpna 2022 na středu 24. srpna 2022 k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 108, 164, 168, 191 a 910.

Opatření pro linku číslo 108

Změna trasy

Ve směru Divoká Šárka je linka vedena do zastávky Poliklinika Petřiny po stávající trase a následně ulicemi Stamicova, Na Větrníku, Ankarská, Na Vypichu, U Hvězdy, Heyrovského náměstí, Na Petřinách a dále po pravidelné trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Divoká Šárka se ruší zastávka Větrník (v ilici Na Petřinách).
  • Ve směru Divoká Šárka se mezi zastávkami Poliklinika Petřiny a Petřiny zřizují zastávky:
    • Nad Markétou: v ulici Ankarské, v pravidelné zastávce linky číslo 191,
    • Dopravní hřiště Vypich: v ulici Na Vypichu, v zastávce linky číslo 164.

Opatření pro linku číslo 164

Změna trasy

Ve směru Sídliště Řepy je linka vedena objízdnou trasou ulicemí Na Větrníku, Ankarskou a Na Vypichu se zajížděním k zastávce Petřiny.

Změna zastávek

Ve směru  Sídliště Řepy se ruší zastávka Větrník.

Opatření pro linku číslo 168

Změna trasy

Ve směru Bílá Hora je linka vedena do zastávky Vypich beze změny a následně ulicemi Ankarská, Na Vypichu, U Hvězdy, Heyrovského náměstí, Na Petřinách, Heyrovského náměstí, U Hvězdy a dále po pravidelné trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Bílá Hora se ruší zastávky Koleje Větrník, Větrník a Nad Markétou.
  • Mezi zastávkami Vypich a Petřiny se ve směru Bílá Hora zřizuje zastávka Dopravní hřiště Vypich, a to v ulici Na Vypichu, v zastávce linky číslo 164.

Opatření pro linky číslo 191 a 910

Změna trasy

Ve směru Dlouhá Míle, respektive Letiště jsou linky vedeny do zastávky Vypich a dále do ulice Ankarské beze změny a následně ulicemi Na Vypichu, U Hvězdy, přes výjezd IZS zpět ulicí U Hvězdy a dále po pravidelných trasách.

Změna zastávek

  • Ve směru Dlouhá Míle, respektive Letiště se ruší zastávky Nad Markétou a Koleje Větrník (v ulici Ankarské), Větrník a Petřiny (v ulici Na Petřinách).
  • Ve směru Dlouhá Míle, respektive Letiště se mezi zastávkami Vypich a Sídliště Petřiny zřižuje zastávka Dopravní hřiště Vypich, a to v ulici Na Vypichu, za křižovatkou s ulicí Na Klášterním, v zastávce linky číslo 164.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup