Dopravní omezení:
Újezd - Národní divadlo: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní, Odklon

Dotčené linky
9, 22, 23, 42, 97, 98, 99

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od pátku 20. května 2022 (od 20.00 hodin) do neděle 22. května 2022 (přibližně do 24.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Újezd – Národní divadlo.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 9 a 99 jsou v úseku Anděl – Národní divadlo odkloněny přes zastávky Zborovská a Jiráskovo náměstí.
  • Linky číslo 22 a 97 jsou v úseku Malostranská – Národní divadlo odkloněny přes zastávku Staroměstská.
  • Linka číslo 23 je ve směru od Královky ze zastávky Újezd odkloněna přes zastávky Švandovo divadlo, Anděl a Na Knížecí do obratiště Smíchovské nádraží.
  • Historická linka číslo 42 je v úseku Národní divadlo – Malostranská, v uvedeném směru, odkloněna přes zastávku Staroměstská.
  • Linka číslo 98 je v úseku Újezd – Národní divadlo odkloněna přes zastávky Malostranské náměstí, Malostranská a Staroměstská.

Změny v zastávkách tramvají

Pro noční linky se zřizuje zastávka Malostranská (v obou směrech) v Letenské ulici poblíž křižovatky s ulicí Klárov.

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup