Dopravní omezení:
Ke Klíčovu: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
151

Popis události

Z důvodu uzavírky ulice Ke Klíčovu dochází od neděle 1. května 2022 (od zahájení denního provozu) do středy 30. listopadu 2022 k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 151.

Od středy 21. září 2022 (od zahájení denního provozu) se linka číslo 151 vrací do své pravidelné trasy pouze ve směru Poliklinika Prosek, respektive Novoborská. Ve směru Českomoravská je linka nadále vedena v úseku Krocínka – Vysočanská po objízdné trase ulicí Vysočanskou (po estakádě) se zajížděním do zastávky Klíčovská.

Změna trasy

  • Linka je ve směru Českomoravská vedena v úseku Vysočanská – Krocínka po objízdné trase ulicí Vysočanskou (po estakádě).
  • Ve směru Českomoravská je linka vedena do zastávky Krocínka beze změny a následně ulicemi Nad Krocínkou, Klíčovská, objezdem středového ostrůvku (nájezd do zastávky Klíčovská), ulicemi Nad Krocínkou, Vysočanská, Jandova a dále po své trase.
  • Ve směru Poliklinika Prosek, respektive Novoborská je linka od středy 21. září 2022 vedena po své pravidelné trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Českomoravská se ruší zastávky Ke Klíčovu, Pod Krocínkou a Klíčov.
  • Ve směru Českomoravská se přemisťuje zastávka Klíčovská, a to do protisměrné zastávky linky číslo 151 (společně pro oba směry).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup