Dopravní omezení:
Štěchovická: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
175, 901, 906

Popis události

Z důvodu obnovy povrchu vozovky v ulici Štěchovické mezi křižovatkami ulic Solidarity a Žermanická dochází od pondělí 11. dubna 2022 (od zahájení denního provozu) do středy 20. dubna 2022 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 175, 901 a 906.

Změna trasy

  • Ve směru Skalka, respektive Háje jsou linky vedeny do zastávky Strašnická beze změny a následně ulicemi V Olšinách, Solidarity, K Rybníčkům, Dubečská, V Rybníčkách do pravidelné zastávky V Rybníčkách a dále po svých trasách.
  • Ve směru Strašnická jsou linky vedeny ze Skalky ulicemi Na Padesátém, Úvalská, V Olšinách a dále po svých trasách.

Změna zastávek

  • Ve směru Skalka se přemisťuje zastávka Štěchovická, a to z ulice Štěchovické do ulice K Rybníčkům, přibližně 40 metrů za křižovatku s ulicí Solidarity, 26 metrů za přechod pro chodce.
  • Ve směru Strašnická se ruší zastávky V Rybníčkách a Štěchovická.
  • Ve směru Strašnická se zřizuje zastávka Dobročovická, a to v ulici V Olšinách, v pravidelné zastávce linky číslo 188 (směr Strašnická).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup