Dopravní omezení:
Vršovická: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon

Dotčené linky
13, 19, 24, 95, 6

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci z úterý 29. března 2022 (od 20.40 hodin) na středu 30. března 2022 (do 4.40 hodin) k přerušení provozu tramvají v části trati ve Vršovické ulici mezi křižovatkami s ulicemi Moskevská a Minská, pouze v uvedeném směru.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linky číslo 6, 19, 24 a 95 jsou ve směru od zastávky Koh-i-noor odkloněny přes zastávku Čechovo náměstí.

Změny tras tramvajových linek

Linka číslo 13 je ve směru od Olšanských hřbitovů ze zastávky Čechovo náměstí prodloužena přes zastávky Bohemians a Nádraží Vršovice do zastávky Náměstí Bratří Synků (výstupní zastávka v ulici Na Zámecké, nástupní zastávka v obratišti)

Změny v zastávkách tramvají

Pro denní linky se zřizuje zastávka Čechovo náměstí (ve směru od Vršovického náměstí) v Moskevské ulici před křižovatkou s ulicí Minskou.

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup