Dopravní omezení:
Úseky I. P. Pavlova - Muzeum - Flora - Želivského - Vinice, Náměstí Míru - Flora - Olšanské náměstí a Želivského - Nákladové nádraží Žižkov: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
91, 98 X91, X98

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v pátek 4. února 2022 od 0.25 hodin do 4.25 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úsecích I. P. Pavlova – Muzeum – Flora – Želivského – Vinice, Náměstí Míru – Flora – Olšanské náměstí a Želivského – Nákladové nádraží Žižkov.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 91 je ve směru z centra ze zastávky Náměstí Míru odkloněna přes zastávky Jana Masaryka, Ruská a Vršovické náměstí do zastávky Čechovo náměstí.
  • Linka číslo 98 je v úseku Olšanské náměstí – Nákladové nádraží Žižkov odkloněna přes zastávku Olšanská.

Náhradní doprava

  • V trase Náměstí Míru – Šumavská – Orionka – Flora – Želivského – Strašnická – Staré Strašnice (nástupní zastávka Radošovická) je zavedena náhradní autobusová doprava X91.
  • V trase Olšanské náměstí – Flora – Želivského – Nákladové nádraží Žižkov je zavedena náhradní autobusová doprava X98.
Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup