Dopravní omezení:
Bořislavka: dočasná změna trasy a zastávek

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Přemístění zastávky

Dotčené linky
131, 161, 216, 312, 907

Popis události

Z důvodu rekonstrukce zastávkového zálivu dochází od středy 17. listopadu 2021 (od zahájení denního provozu) do pátku 19. listopadu 2021 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek autobusů.

Opatření pro linku číslo 131

  • Ve směru Hradčanská je lina vedena z nástupní zastávky průjezedem AO Bořislavka a dále Horoměřická, Evropská a dále po své pravidelné trase.
  • Ve směru Hradčanská se přemísťuje nástupní zastávka Bořislavka z ulice Horoměřické do ulice Evropské, do výstupní zastávky linky číslo 131, respektive nácestné zastávky linky číslo 216.

Opatření pro linku číslo 216

Ve směru Sídliště Baba se přemísťuje zastávka Bořislavka z ulice Horoměřické do ulice Evropské do výstupní zastávky linky číslo 131, respektive do nácestné zatávky linky číslo 216.

Opatření pro linku číslo 907

  • Ve směru Karlovo náměstí, respektive Lipence je linka vedena do zastávky Jenerálka vedena beze změny a dále Horoměřická, Evropská, průjezd AO Bořislavk, Horoměřická, Evropská a dále po své pravidelné trase.
  • Ve směru Lipence se přemísťuje zastávka Bořislavka z ulice Horoměřické do ulice Evropské, do výstupní zatávky linky číslo 131, respektive do nácestné zastávky linky číslo 216.

Opatření pro linky číslo 161 a 312

Přemísťuje se výstupní zastávka Bořislavka v ulici Horoměřické, přibližně o 80 metrů proti směru jízdy, 2 metry před vjezd do AO Bořislavka.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup