Dopravní omezení:
Dobřejovice a Herink: dočasná změna v provozu autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní, Změna trasy

Dotčené linky
363

Popis události

Z důvodu výstavby okružní křižovatky dochází od pátku 29. října 2021 (od 20.15 hodin) do pátku 26. listopadu 2021 (do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek v Dobřejovicích a Herinku.

Spoje v trase Opatov – Popovičky, Chomutovice, resp. Velké Popovice, Todice jsou vedeny po odklonové trase.

  • V obou směrech se ruší zastávka Dobřejovice, Jesenická.
  • Ve směru Popovičky, Chomutovice, respektive Velké Popovice, Todice se přemisťuje zastávka Dobřejovice, Na Návsi z ulice Na Návsi do ulice Košumberk, do stávající zastávky pro vybrané spoje ve směru Modletice.
  • Ve směru Opatov se přemisťuje zastávka Dobřejovice, Na Návsi v ulice Na Návsi do ulice Košumberk, proti stávající zastávce ve směru Modletice.
  • Ve směru Popovičky, Chomutovice, respektive Velké Popovice, Todice se přemisťuje zastávka Herink z ulice Hlavní v obci Herink na opačnou stranu komunikace, do pravidelné zastávky v opačném směru.
  • Ve směru Opatov se přemisťuje zastávka Herink z ulice Hlavní v obci Herink na opačnou stranu komunikace, do pravidelné zastávky v opačném směru.
  • Mezi zastávkami Dobřejovice, Na Návsi a Herink se zřizují zastávky Modletice, a to:
    • ve směru Popovičky, Chomutovice, respektive Velké Popovice, Todice v ulici Hlavní v Modleticích, v pravidelné zastávce směr Opatov,
    • ve směru Opatov v ulici Hlavní v Modleticích, v pravidelné zastávce směr Popovičky, Chomutovice.

Spoje vedené v trase Opatov – Modletice (varianta přes zastávku Dobřejovice, Jesenická i varianta mimo tuto zastávku) se slučují do jedné varianty v trase Opatov – Herink (přes Modletice).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup