Dopravní omezení:
Bakovská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
182, 185, 201, 202, 916

Popis události

Z důvodu stavebních úprav plynovodu v ulici Bakovské a Železnobrodské dochází od pátku 27. srpna 2021 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu z pátku 10. září 2021 na sobotu 11. září 2021 k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 182, 185, 201, 202 a 916.

Opatření pro linky číslo 182, 185 a 201

  • Ve směru Vinoř, respektive Kbelský hřbitov, respektive Nádraží Holešovice jsou linky vedeny do zastávky Kbely (v ulici Žacléřské) beze změny a následně ulicemi Žacléřská, Toužimská a dále po svých trasách.
  • Ve směru Vinoř, respektive Kbelský hřbitov, respektive Nádraží Holešovice se přemisťuje zastávka Bakovská, a to z ulice Bakovské do ulice Toužimské, před křižovatku s ulicí Bakovskou, do zastávky linky číslo 159 (směr Letňany).

Opatření pro linku číslo 202

  • Ve směru Poliklinika Mazurská je linka vedena do zastávky U Rumpálu beze změny a následně ulicemi Vrchlabská, Železnobrodská, Žacléřská, Toužimská a dále po své trase.
  • Ve směru Poliklinika Mazurská se přemisťuje zastávka Bakovská, a to z ulice Bakovské do ulice Toužimské, před křižovatku s ulicí Bakovskou, do zastávky linky číslo 159 (směr Letňany).

Opatření pro linku číslo 916

Opatření týkající se spojů vedených do/ze zastávky Vinořský hřbitov.

  • Ve směru Palmovka je linka vedena do zastávky Kbely (v ulici Žacléřské) beze změny a následně ulicemi Žacléřská, Toužimská a dále po své trase.
  • Ve směru Palmovka se přemisťuje zastávka Bakovská, , a to z ulice Bakovské do ulice Toužimské, před křižovatku s ulicí Bakovskou, do zastávky linky číslo 159 (směr Letňany).

Opatření týkající se spojů vedených do/ze zastávky Bakovská.

  • Ve směru Palmovka je linka vedena ulicí Toužimská a dále po své trase.
  • Přemisťuje se nástupní zastávka Bakovská, a to z ulice Bakovské do ulice Toužimské, před křižovatku s ulicí Bakovskou, do zastávky linky číslo 159 (směr Letňany).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup