Dopravní omezení:
Hlavní nádraží - Nákladové nádraží Žižkov a Olšanské náměstí - Flora: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava, Omezení provozu

Dotčené linky
95, 98

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v pátek 13. srpna 2021 od 1.00 hodin do 4.30 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úsecích Hlavní nádraží – Nákladové nádraží Žižkov a Olšanské náměstí – Flora.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 95 je v úseku Palmovka – Jindřišská odkloněna přes zastávky Invalidovna, Křižíkova, Florenc, Bílá labuť a Masarykovo nádraží.
  • Linka číslo 98 je v úseku Karlovo náměstí – Flora odkloněna přes zastávky Štěpánská, I. P. Pavlova, Náměstí Míru, Šumavská a Orionka.

Náhradní doprava

  • V trase Palmovka – Biskupcova – Nákladové nádraží Žižkov – Olšanské náměstí – Husinecká – Hlavní nádraží – Jindřišská – Vodičkova – Lazarská – Karlovo náměstí je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X95.
  • V trase Karlovo náměstí – Lazarská – Vodičkova – Jindřišská – Hlavní nádraží – Husinecká – Olšanské náměstí – Flora – Olšanské hřbitovy je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X98.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup