Dopravní omezení:
Pohořelec - Malovanka - Bílá Hora a Vozovna Střešovice - Malovanka: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
22, 23, 25, 42, 97 149, 164

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od soboty 23. března 2024 (od 6.00 hodin) do neděle 24. března 2024 (přibližně do 24.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úsecích Pohořelec – Malovanka – Bílá Hora a Vozovna Střešovice – Malovanka.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 22 je ve směru z centra zkrácena do zastávky Pohořelec.
  • Linka číslo 23 je ve směru z centra ze zastávky Brusnice odkloněna přes zastávky Prašný most a Hradčanská do obratiště Špejchar.
  • Linky číslo 25 a 97 jsou ve směru z centra ze zastávky Prašný most odkloněny přes zastávku Brusnice do zastávky Pohořelec.
  • Historická linka číslo 42 začíná svoji trasu v zastávce Hládkov, pokračuje přes zastávku Brusnice po své pravidelné trase do centra a zpět až do zastávky Pohořelec, ukončena je v zastávce Hládkov.

Náhradní autobusová doprava

V trase Pohořelec – Malovanka – Vypich – Bílá Hora je zavedena náhradní autobusová doprava (v denním provozu číslo X22, v nočním provozu číslo X97).

Změny v provozu autobusů

  • Linka číslo 149 (směr Stadion Strahov)
    • Ruší se zastávky Na Petynce a Pod Královkou.
    • Zřizuje se zastávka Park Maxe van der Stoela v Myslbekově ulici v zastávce linky číslo 143.
  • Linka číslo 164 je zkrácena do trasy Sídliště Řepy – Poliklinika Petřiny.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup