Dopravní omezení:
Libeňský most: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Ostatní, Odklon, Náhradní doprava, Zavedení linky, Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
1, 6, 14, 25, 31, 94 X1, X94

Popis události

Z důvodu havarijní opravy části Libeňského soumostí dochází od čtvrtka 11. ledna 2024 (od 15.57 hodin) do soboty 17. února 2024 (do 4.30 hodin) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku Palmovka – Dělnická.

Na toto opatření navazuje omezení v úseku Libeňský most – Palmovka platné od soboty 17. února 2024 (od 4.30 hodin).

Opatření platné od neděle 28. ledna 2024 do odvolání mění vedení linek číslo 1, 6, 27 a X94.

Změny tras tramvajových linek
 

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny zkrácena do zastávky Dělnická, dále pokračuje jako linka číslo 6 směr Kubánské náměstí.
  • Linka číslo 6 je ve směru od Kubánského náměstí zkrácena do zastávky Dělnická, dále pokračuje jako linka číslo 1 směr Sídliště Petřiny.
  • Linka číslo 14 je ve směru od Spořilova ze zastávky Dělnická odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí a Nádraží Holešovice do obratiště Výstaviště.
  • Linky číslo 25 je v úseku Vltavská – Palmovka odkloněna přes zastávky Těšnov, Florenc, Křižíkova a Invalidovna.
  • Linka číslo 94 je v úseku Strossmayerovo náměstí – Palmovka odkloněna přes zastávky Vltavská, Těšnov, Florenc, Křižíkova a Invalidovna.

Zavedené tramvajové linky (v denním provozu)

  • Linka číslo 27 v trase Březiněveská (pouze nástupní) – Kobylisy – Ke Stírce – Nádraží Holešovice – Výstaviště – Strossmayerovo náměstí – Čechův most – Právnická fakulta – Staroměstská – Národní divadlo – Palackého náměstí – Dvorce – Nádraží Braník – Nádraží Modřany – Sídliště Modřany – Libuš.
  • Linka číslo 31 v trase Spojovací – Ohrada – Krejcárek – Palmovka – Balabenka – Divadlo Gong – Vysočanská.

Změny v zastávkách tramvají

Zřizuje se pro oba směry zastávka Vltavská na předmostí Hlávkova mostu.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X1 v trase Palmovka – Libeňský most – Maniny – Tusarova – Dělnická – Maniny – Libeňský most – Palmovka.
  • V nočním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X94 v trase Palmovka – Maniny – Ortenovo náměstí – Nádraží Holešovice – Veletržní palác – Strossmayerovo náměstí – Nábřeží Kapitána Jaroše (pouze výstupní).

Všechny zastávky náhradní dopravy jsou v zastávkách tramvají nebo v jejich blízkosti.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup