Dopravní omezení:
K Horkám: dočasné změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní

Dotčené linky
177, 181, 182, 901, 906

Popis události

Z důvodu opravy mostu v ulici K Horkám dochází od pondělí 24. července 2023 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu z pátku 22. prosince 2023 na sobotu 23. prosince 2023 k dočasné změně trasy a zastávek autobusů.

V neděli 1. října 2023 dochází k rozšíření tohoto opatření v souvislosti s úplnou uzávěrou mostu v ulici K Horkám. Detail opatření.

Opatření pro linky číslo 177, 901 a 906

  • Ve směru Chodov jsou linky vedeny do zastávky Hostivařské náměstí beze změny a dále ulicí K Horkám, vlevo sjezdovou rampou do ulice K Jezeru, Doupovská do přemístěné zastávky Selská a dále po svých trasách.
  • Ve směru Chodov se přemísťuje zastávka Selská v ulici Doupovské přibližně o 170 metrů po směru jízdy za roh.
  • Ve směru Hostivařské náměstí se přemísťuje zastávka Selská z ulice K Jezeru do ulice Doupovské, přibližně o 150 metrů proti směru jízdy za roh.

Opatření pro linku číslo 181

  • Ve směru Opatov je linka vedena do přemístěné zastávky Selská (v ulici K Horkám) beze změny a dále vlevo sjezdovou rampou do ulice K Jezru, Doupovská, K Horkám a dále po své trase.
  • Ve směru Hostivařské náměstí je linka vedena do zastávky Nad Košíkem beze změny a dále K Horkám, Doupovská, K Jezeru, nájezdovou rampou do ulice K Horkám.
  • Ve směru Opatov se přemísťuje zastávka Selská v ulici K Horkám, přibližně o 90 metrů proti směru jízdy.
  • Ve směru Hostivařské náměstí se ruší zastávka Selská.

 

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup