Dopravní omezení:
Újezd - Lazarská: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní, Odklon

Dotčené linky
2, 9, 18, 22, 23, 42

Popis události

Z důvodu výstavby lešení ve Spálené ulici dochází v sobotu 29. dubna 2023 přibližně od 4.30 hodin do 24.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Újezd – Lazarská.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 2 je ve směru od Sídliště Petřiny zkrácena do zastávky Hradčanská.
  • Linka číslo 9 je v úseku Anděl – Lazarská odkloněna přes zastávky Zborovská, Jiráskovo náměstí a Myslíkova.
  • Linka číslo 18 je v úseku Národní divadlo – Albertov odkloněna přes zastávky Jiráskovo náměstí, Palackého náměstí a Výtoň.
  • Linka číslo 22 je v úseku Malostranská – Karlovo náměstí odkloněna přes zastávky Staroměstská, Jiráskovo náměstí a Palackého náměstí.
  • Linka číslo 23 je ve směru z Královky ze zastávky Újezd odkloněna přes zastávky Švandovo divadlo, Anděl a Na Knížecí do obratiště Smíchovské nádraží.
  • Historická linka číslo 42 je, v uvedeném směru, v úseku Lazarská – Malostranská odkloněna přes zastávky Karlovo náměstí, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí a Staroměstská.

Náhradní doprava není zavedena.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup