Dopravní omezení:
I. P. Pavlova - Otakarova: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Ostatní, Odklon, Náhradní doprava, Omezení provozu

Dotčené linky
6, 11, 19, 96

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci z pondělí 24. dubna 2023 na úterý 25. dubna 2023 od 21.40 hodin do 4.40 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku I. P. Pavlova – Otakarova.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 6 a 96 jsou v úseku Karlovo náměstí – Otakarova odkloněny přes zastávky Albertov a Divadlo Na Fidlovačce.
  • Linka číslo 11 je ve směru od Spořilova zkrácena do zastávky Náměstí Bratří Synků (na náměstí Bratří Synků v prodloužení ulice Na Zámecké).
  • Ve směru na Spořilov je vedena z nástupní zastávky Náměstí Bratří Synků (na náměstí Bratří Synků v prodloužení ulice Na Zámecké) přes zastávku Otakarova do zastávky Náměstí Bratří Synků (na náměstí) a dále po své pravidelné trase směr Spořilov.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linka číslo 19 je ve směru od Pankráce v úseku Nuselská radnice – Nádraží Vršovice vedena přes zastávky Náměstí Bratří Synků (na náměstí) a Otakarova.

Náhradní doprava

  • V trase I. P. Pavlova – Bruselská – Otakarova – Náměstí Bratří Synků je v denním provozu zavedena náhradní autobusová doprava číslo X11.
  • V trase Lazarská – Štěpánská – I. P. Pavlova – Bruselská – Otakarova je v nočním provozu zavedena náhradní autobusová doprava číslo X96.
Stejné opatření proběhne také v noci ze středy 26. dubna 2023 na čtvrtek 27. dubna 2023 od 21.40 hodin do 4.40 hodin.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup