Dopravní omezení:
Jindřišská - Lazarská: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
91, 92, 94, 95 X91, X98

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v úterý 28. března 2023 od 0.05 hodin do 4.45 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Jindřišská – Lazarská, pouze v uvedeném směru.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

  • Linky číslo 91, 94 a 96 jsou v úseku Nábřeží Kapitána Jaroše – Lazarská odkloněny přes zastávky Čechův most, Staroměstská, Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 92 je v úseku Bílá labuť – Lazarská odkloněna přes zastávky Náměstí Republiky, Čechův most, Staroměstská, Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 95 je rozdělena na dvě části:
    • Ve směru od Spojovací je ze zastávky Hlavní nádraží zkrácena do dočasně zřízené zastávky Dlážděná.
    • Ve směru na Ústřední dílny DP je linka vedena z nástupní zastávky Bílá labuť přes zastávky Náměstí Republiky, Čechův most, Staroměstská, Národní divadlo a Národní třída do zastávky Lazarská, dále pokračuje po své trase směr Ústřední dílny DP.
  • Linka číslo 98 je v úseku Flora – Lazarská odkloněna přes zastávky Orionka, Šumavská, Náměstí Míru, I. P. Pavlova, Karlovo náměstí a Novoměstská radnice.

Náhradní doprava

  • V trase Nábřeží Kapitána Jaroše – Náměstí Republiky – Masarykovo nádraží – Dlážděná – Jindřišská – Václavské náměstí – Lazarská je, pouze v uvedeném směru, zavedena náhradní autobusová doprava X91.
  • V trase Olšanské hřbitovy – Flora – Olšanské náměstí – Hlavní nádraží – Jindřišská – Václavské náměstí – Lazarská je, pouze v uvedeném směru, zavedena náhradní autobusová doprava X98.
Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup