Dopravní omezení:
Pod Kesnerkou: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
231

Popis události

Z důvodu opravy komunikace v ulici Pod Kesnerkou dochází od soboty 16. července 2022 od 7.00 hodin do pondělí 18. července 2022 do 18.50 hodin k dočasné změně trasy a zastávek autobusů.

  • Ve směru Na Knížecí je linka vedena do zastávky Dívčí hrady beze změny a dále Kroupova, Kutvirtova, Radlická a dále po své trase.
  • Ve směru na Knížecí se ruší zastávky: Kesnerka v ulici Pod Děvínem, Pod Kesnerkou a Franty Kocourka v ulici Pod Kesnerkou.
  • Ve směru Na Knížecí se přemísťuje zastávka Ke Koulce z ulic Ke Koulce do ulic Radlické, 10 metrů před křižovatku s ulicí Ke Koulce.
  • Ve směru Na Knížecí se mezi zastávkami Dívčí hrady a Ke Koulce zřizuje zastávka Radlická v ulici Radlické v zastávce linky číslo 904.
  • Sled zastávek linky číslo 231: Na Knížecí, Křížová, Správa sociálního zabezpečení, Pod Konvářkou, Konvářka, Dívčí hrady, Radlická, Ke Koulce, Křížová, Na Knížecí.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup