Dopravní omezení:
Zelená: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
108, 131, 907

Popis události

Z důvodu opravy komunikace v křižovatce Zelená x Kolejní x Zemědělská dochází od čtvrtka 7. července 2022 (od zahájení denního provozu) do odvolání k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 108, 131 a 907.

Opatření platná od čtvrtka 7. července 2022 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu ze čtvrtka 21. července 2022 na pátek 22. července 2022.

Opatření pro linku číslo 108

  • Ve směru Sídliště na Dědině je linka vedena do zastávky Zelená po pravidelné trase a dále ulicemi Zelená, Jugoslávských partyzánů, Velfíkova, Studentská a dále po stávající trase.
  • Ve směru Sídliště na Dědině se ruší zastávka Studentský dům v ulici Kolejní.

Opatření pro linky číslo 131 a 907

  • Ve směru Bořislavka jsou linky vedeny do zastávky Zelená po pravidelné trase a dále ulicemi Zelená, Jugoslávských partyzánů, Velfíkova, Flemingovo náměstí, Bechyňova, náměstí Na Santince, Na Šťáhlavce a dále po pravidelných trasách.
  • Ve směru Bořislavka se přemisťuje zastávka Na Santince, a to z ulice Zelené do ulice Bechyňovy, k provizornímu nástupišti v úrovni protilehlé ulice Bílé.

Opatření platná od pátku 22. července 2022 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad přibližně 4 týdny).

Opatření pro linku číslo 108

  • Ve směru Sídliště na Dědině je linka vedena do zastávky Zelená po pravidelné trase a dále ulicemi Zelená, Bechyňova, Studentská a dále po stávající trase.
  • Ve směru Sídliště na Dědině se ruší zastávka Studentský dům v ulici Kolejní.
  • Mezi zastávkami Zelená a Národní technická knihovna se ve směru Sídliště na Dědině zřizuje zastávka Na Santince, a to v ulici Bechyňově, 15 metrů za křižovatkou s ulicí Bílou, na provizorním nástupišti, společně s linkou číslo 131.

Opatření pro linky číslo 131 a 907

  • Ve směru Hradčanská jsou linky vedeny do zastávky Juliska po pravidelné trase a dále ulicemi Na Šťáhlavce, náměstí Na Santince, Bechyňova, Kolejní, Zelená a dále po pravidelných trasách.
  • Ve směru Hradčanská se přemisťuje zastávka Na Santince, a to z ulice Zelené do ulice Bechyňovy, 15 metrů za křižovatkou s ulicí Bílou, na provizorním nástupišti.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup