Dopravní omezení:
Otakarova - Koh-i-noor: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
6, 7, 13, 19, 95

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci ze čtvrtka 9. června 2022 (od 22.40 hodin) na pátek 10. června 2022 (do 4.40 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Otakarova – Koh-i-noor.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 6 a 7 jsou ve směru z centra ze zastávky Otakarova odkloněny do zastávky Náměstí Bratří Synků (výstupní zastávka v ulici Na Zámecké, nástupní zastávka v obratišti).
  • Linka číslo 13 je ve směru od Olšanských hřbitovů ze zastávky Čechovo náměstí prodloužena přes zastávky Koh-i-noor, Průběžná, Strašnická a Solidarita do obratiště Nové Strašnice.
  • Linka číslo 19 je ve směru od Spojovací zkrácena do zastávky Kubánské náměstí.
  • Linka číslo 95 je v úseku Karlovo náměstí – Koh-i-noor odkloněna přes zastávky Štěpánská, I. P. Pavlova, Náměstí Míru, Jana Masaryka, Vršovické náměstí a Čechovo náměstí.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je v trase Koh-i-noor – Bohemians – Nádraží Vršovice – Náměstí Bratří Synků – Otakarova – Nádraží Vršovice – Bohemians – Koh-i-noor zavedena náhradní autobusová doprava číslo X7.
  • V nočním provozu je v trase Lazarská – Karlovo náměstí – Albertov – Otakarova – Nádraží Vršovice – Koh-i-noor zavedena náhradní autobusová doprava číslo X90.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup