Dopravní omezení:
Strossmayerovo náměstí - Výstaviště: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Ostatní, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
6, 17, 27, 41, 93, 94

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od pátku 3. června 2022 (od 20.00 hodin) do neděle 5. června 2022 (přibližně do 24.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Strossmayerovo náměstí – Výstaviště.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 6 a 94 jsou v úseku Strossmayerovo náměstí – Dělnická odkloněny přes zastávky Vltavská a Pražská tržnice.
  • Linka číslo 17 je v úseku Strossmayerovo náměstí – Nádraží Holešovice odkloněna přes zastávky Vltavská, Pražská tržnice a Ortenovo náměstí.
    O víkendu je každý druhý spoj ve směru od Levského zkrácen do zastávky Strossmayerovo náměstí, dále pokračuje jako zavedená linka číslo 27 přes zastávky Letenské náměstí a Sparta do zastávky Špejchar.
  • Linka číslo 93 je v úseku Strossmayerovo náměstí – Nádraží Holešovice odkloněna přes zastávky Vltavská, Pražská tržnice a Ortenovo náměstí.
  • Historická linka číslo 41 je provozována v trase Vozovna Střešovice – Pražský hrad – Letenské náměstí – Strossmayerovo náměstí – Vltavská – Těšnov – Bílá labuť – Náměstí Republiky – Dlouhá třída – Čechův most – Malostranská – Pražský hrad – Vozovna Střešovice, a to pouze v uvedeném směru.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je v trase Strossmayerovo náměstí – Výstaviště – Nádraží Holešovice zavedena náhradní autobusová doprava číslo X6.
  • V nočním provozu je v trase Strossmayerovo náměstí – Výstaviště – Nádraží Holešovice – Ortenovo náměstí – Maniny zavedena náhradní autobusová doprava číslo X94.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup