Dopravní omezení:
Bakovská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Probíhající
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
159, 185, 201, 202, 916

Popis události

Z důvodu havárie horkovodu v křižovatce ulic Toužimská a Semilská a zavedení jednosměrného provozu v ulici Semilská dochází od středy 17. dubna 2024 (od zahájení denního provozu) do odvolání (předpoklad 20 dní) k dočasné změně trasy a zastávek autobusů.

Změna trasy

  • Linka číslo 159 ve směru Vinoř je vedena do zastávky Sportovní centrum Kbely po své trase a dále Toužimská – vpravo Semilská – vlevo Železnobrodská – vlevo Bakovská – vpravo Toužimská a dále po své trase.
  • Linka číslo 159 ve směru Letňany je vedena do zastávky Bakovská po své trase a dále vlevo Bakovská – vpravo Železnobrodská – vpravo Semilská – vlevo Toužimská a dále po své trase.
  • Linka číslo 185 ve směru Kbelský hřbitov je vedena do zastávky Bakovská po své trase a dále Bakovská – vpravo Toužimská – vlevo Jilemnická – vlevo Bohdanečská – vlevo Semilská – ze zastávky „Kbelský hřbitov“ a dále směr Letňany jako polookružní linka.
  • Linka číslo 185 ve směru Letňany jevedena ze zastávky „Kbelský hřbitov do zastávky „Sovenická“ po své trase a dále přímo Semilská – vlevo Železnobrodská – vlevo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská a dále po své trase.
  • Linka číslo 201 ve směru Nádraží Holešovice je vedena do zastávky Kbely po své trase a dále přímo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská – vpravo Železnobrodská – vpravo Semilská – vlevo Toužimská a dále po své trase.
  • Linka číslo 201 ve směru Černý most je vedena do zastávky Sportovní centrum Kbely po své trase a dále Toužimská – vpravo Semilská – vlevo Železnobrodská – vlevo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská a dále po své trase.
  • Linka číslo 202 ve směru Poliklinika Mazurská je vedena do zastávky Bakovská po své trase a dále Bakovská – vpravo Toužimská – vlevo Jilemnická – vlevo Bohdanečská – vpravo Semilská dále po své trase.
  • Linka číslo 202 ve směru Kbelský pivovar je vedena do zastávky Sovenická po své trase a dále přímo Semilská – vlevo Železnobrodská – vlevo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská a dále po své trase.
  • Linka číslo 916 ve směru Palmovka je vedena do zastávky Kbely po své trase a dále přímo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská – vpravo Železnobrodská – vpravo Semilská – vlevo Toužimská a dále po své trase.
  • Linka číslo 916 ve směru Vinořský hřbitov je veden do zastávky Sportovní centrum Kbely po své trase a dále Toužimská – vpravo Semilská – vlevo Železnobrodská – vlevo Žacléřská – vlevo Toužimská – vlevo Bakovská a dále po své trase.
     

Změna zastávek

  • Pro linky číslo 185 a 202 směr Kbelský hřbitov respektive Miškovice se ruší zastávky Sovenická, Zamašská a Kbelský hřbitov.
  • Pro linku číslo 159 ve směru Vinoř se přemisťuje zastávka Bakovská v ulici Toužimská do zastávky Bakovská v ulici Bakovská – do pravidelné zastávky linky číslo 185 směr Kbelský hřbitov.
  • Pro linky číslo 201 a 916 ve směru Sportovní centrum Kbely se přemísťuje zastávka Bakovská v ul. Bakovská do zastávky Bakovská v ulici Toužimská – do pravidelné zastávky linky číslo 159 směr Letňany.
  • Ve směru Kbelský hřbitov respektive Miškovice se pro linky číslo 185 a 202 zřizují zastávky Jilemnická, Pod Nouzovem a Ctěnice v pravidelných zastávkách linky číslo 159 směr Vinoř.

Zpracoval: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup