Dopravní omezení:
Kobylisy - Vozovna Kobylisy: dočasné přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Náhradní doprava, Přerušení provozu tramvají

Dotčené linky
3, 6, 14, 17, 24, 95 411

Popis události

Z důvodu opravy tramvajové trati dochází od úterý 26. března 2024 (přibližně od 4.30 hodin) do čtvrtka 4. dubna 2024 (přibližně do 4.30 hodin) k dočasnému přerušení provozu tramvají v úseku Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 3, 17, 24 a 95 jsou ve směru z centra ze zastávky Kobylisy vedeny přes zastávky Střelničná a Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.
  • Linka číslo 6 je ve směru z centra zkrácena do zastávky Dělnická, dále pokračuje jako linka číslo 14 směr Spořilov.
  • Linka číslo 14 je ve směru z centra zkrácena do zastávky Dělnická, dále pokračuje jako linka číslo 6 směr Kubánské náměstí.

Náhradní doprava

Jako náhradní dopravu v úseku Kobylisy – Vozovna Kobylisy lze využít pravidelné autobusové linky.

K akci připravujeme: Informační letáky do dotčených zastávek povrchové dopravy i vitrín ve stanicích metra, nasazení informátorů v reflexních vestách, hlášení ve stanicích metra, hlášení ve vozech povrchové dopravy, informační tabule na vybraných místech dotčených výlukou, úprava informačního systému ve stanicích metra, informace v deníku Metro.
Podrobnější informace se bude možné dozvědět také na www.dpp.cz , sociálních sítích DP, v informačních střediscích DP nebo na telefonické infolince DP: 296 19 18 17.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup