Dopravní omezení:
Dělnická - Palmovka: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
1, 6, 25, 31, 94 X1, X94

Popis události

Z důvodu geologického průzkumu dochází od pátku 10. listopadu 2023 (od 22.00 hodin) do pondělí 13. listopadu 2023 (do 4.45 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Dělnická – Palmovka.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Dělnická odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí, Nádraží Holešovice, Trojská a Kobylisy do obratiště Vozovna Kobylisy.
  • Linka číslo 6 je ve směru od Kubánského náměstí ze zastávky Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávky Kamenická a Letenské náměstí do obratiště Špejchar.
  • Linky číslo 25 a 94 jsou v úseku Vltavská – Palmovka odkloněny přes zastávky Těšnov, Florenc, Křižíkova a Invalidovna.
  • V denním provozu je zavedena linka číslo 31 v trase Spojovací – Vozovna Žižkov – Ohrada – Palmovka – Divadlo Gong – Nádraží Vysočany – Vysočanská.

Změny v zastávkách tramvají

Zřizuje se zastávka Vltavská (pro oba směry) na předmostí Hlávkova mostu.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je ve vyloučeném úseku zavedena náhradní autobusová doprava X1.
  • V nočním provozu je v trase Strossmayerovo náměstí – Vltavská – Holešovická tržnice – Maniny – Palmovka zavedena náhradní autobusová doprava X94.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup