Dopravní omezení:
Ke Stírce - Vozovna Kobylisy a Kobylisy - Sídliště Ďáblice: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
1, 3, 17

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 13. května 2023 od 7.30 hodin do 19.30 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Ke Stírce – Vozovna Kobylisy a Kobylisy – Sídliště Ďáblice.

Na toto opatření navazuje krátkodobé přerušení provozu tramvají v úseku Kobylisy – Sídliště Ďablice.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Okrouhlická odkloněna do zastávky Hercovka, dále pokračuje jako linka číslo 17 směr Nádraží Braník.
  • Linka číslo 3 je ve směru od Nádraží Braník ze zastávky Okrouhlická odkloněna do zastávky Hercovka, dále pokračuje jako linka číslo 17 směr Nádraží Braník.
  • Linka číslo 17 je ve směru od Nádraží Braník zkrácena do zastávky Hercovka, dále pokračuje jako linka číslo 1 směr Sídliště Petřiny nebo linka číslo 3 směr Nádraží Braník.

Náhradní doprava

  • V trase Hercovka – Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice je zavedena náhradní autobusová doprava X1.
  • V trase Hercovka – Kobylisy – Vozovna Kobylisy je zavedena náhradní autobusová doprava X3.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup