Dopravní omezení:
Průhonice: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
363

Popis události

Z důvodu opravy vozovky v křižovatce Újezdská x Hlavní v Průhonicích dochází ve čtvrtek 1. září 2022 (od zahájení do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 363.

Změna trasy

Linka číslo 363 je v úseku Opatov - Průhonice,Hole vedena po výlukové trase linky číslo 357 (přes Rozkoš a Kunratickou spojku). Zastávky budou v odklonovém úseku totožné s linkou číslo 357.

  • Ve směru Čestlice je linka vedena ulicemi Chilská, Na Jelenách, Kunratická spojka, K Labeškám, Kunratická, náměstí V Holi, Hlavní a dále po své trase.
  • Ve směru Opatov je linka vedena do zastávky Průhonice,Hole po své trase a následně ulicemi Hlavní, náměstí V Holi, Kunratická, K Labeškám, Kunratická spojka, Na Jelenách, Chilská a dále po své trase.

Změna zastávek

  • V obou směrech se ruší zastávky Ke Kateřinkám, Zdiměřická, Kateřinky, Ke Smrčině, Na Formance, Sukovská, Ve Vilkách, Formanská, Újezd u Průhonic a Průhonice,Komárov (obsluhu těchto zastávek zajišťuje linka číslo 122).
  • V obou směrech se mezi zastávkami Opatov a Průhonice,Hole zřizují zastávky U Dálnice, Na Proutcích, Hrnčířský hřbitov, Průhonice,Rozkoš, Průhonice,hájovna a Průhonice,Tovární.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup