Dopravní omezení:
Palmovka - Ke Stírce: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Ostatní, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
1, 3, 90

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od soboty 27. srpna 2022 (přibližně od 4.30 hodin) do neděle 28. srpna 2022 (přibližně do 24.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Palmovka – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Palmovka odkloněna přes zastávky Balabenka a Arena Libeň jih do zastávky Nádraží Libeň.
  • Linka číslo 3 je v úseku Palmovka – Ke Stírce odkloněna přes zastávky Libeňský most, Maniny, Ortenovo náměstí, Nádraží Holešovice, Trojská a Hercovka. Ze zastávky Kobylisy je prodloužena přes zastávku Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.
  • Linka číslo 90 je zrušena.

Náhradní autobusová doprava

  • V denním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X3 v trase Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy.
  • V nočním provozu lze jako náhradní dopravu využít autobusovou linku číslo X95, která je prodloužena do trasy Ohrada – Palmovka – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup