Dopravní omezení:
Nákladové nádraží Žižkov - Ohrada - Spojovací: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Náhradní doprava

Dotčené linky
9, 10, 95, 98

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v noci z pondělí 18. července 2022 (od 23.50 hodin) na úterý 19. července 2022 (do 4.15 hodin) ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Nákladové nádraží Žižkov – Ohrada – Spojovací.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 9 a 10 jsou ve směru z centra zkráceny do zastávky Vozovna Žižkov.
  • Linka číslo 19 je ve směru od Pankráce ze zastávky Želivského odkloněna do zastávky Olšanské hřbitovy.
  • Linka číslo 95 je ve směru od Nových Strašnic ze zastávky Nákladové nádraží Žižkov odkloněna přes zastávky Mezi Hřbitovy a Želivského do obratiště Olšanské hřbitovy.
  • Linka číslo 98 je ve směru od Sídliště Řepy zkrácena do zastávky Olšanské hřbitovy.

Náhradní doprava

  • Jako náhradní dopravu lze využít autobusovou linku X95, která je prodloužena do trasy Palmovka – Ohrada – Nákladové nádraží Žižkov.
  • Zavedena je náhradní autobusová doprava X98 v trase Olšanské hřbitovy – Želivského – Nákladové nádraží Žižkov – Ohrada – Vozovna Žižkov – Spojovací.
Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup